בואו לבשל איתנו: הקורס שיהפוך אתכם לשפים ברשת מלונות פתאל

בהכשרה תלמדו מהשף הראשי של פתאל איך לעבוד במטבח חם וקר, קונדיטוריה ועוד – ובסיום תשתלבו בעבודה במלונות הרשת

רשת מלונות פתאל מקדמת מאז הקמתה את ערך השוויון והגיוון, ומעניקה הזדמנות תעסוקתית שווה לכל אדם באשר הוא. גם בטרם נחקק חוק בנושא, שילבה הרשת אנשים עם מוגבלויות כחלק מצוותי המלונות.

הצטרפו אלינו למחזור השני של קורס יסודות הבישול ייעודי לאנשים עם מוגבלויות, שיתקיים בפתח תקווה בניצוחו של שף גיא רודובסקי, השף הראשי של הרשת, ושל שפים נוספים מנבחרת רשת מלונות פתאל.

בתום הקורס, המשתתפים יקבלו תעודה של רשת מלונות פתאל ועמותת "שווים בתעסוקה". וחשוב מכל: כל מסיימי הקורס בהצלחה ישתלבו באופן מיידי בעבודה באחד ממלונות החברה.

שקד יפרח, בוגר המחזור הראשון של הקורס, מספר על החוויה: "אני ממש אוהב את זה. העבודה מול השף ממש מדויקת ומאוד ברורה. הוא מסביר על הקיצוץ, על הערבוב, על הדיוק ועל טכניקות, וגם על המילוי והבישול".

שם הקורס: יסודות הבישול – קורס למתחילים

מה נלמד: היגיינה ובטיחות מזון, עבודה נכונה במטבחים, היכרות עם המטבח החם/הקר והקונדיטוריה ועוד.

תנאי קבלה

  • 10 שנות לימוד לפחות
  • אהבה למקצוע הבישול
  • יכולת עבודה בצוות
  • יכולת עבודה תחת לחץ
  • רצון ללמוד ולהתפתח

מתי ואיפה

הקורס יתקיים בבית הספר שפיז בפתח תקווה פעמיים בשבוע, למשך 10 מפגשים, בכפוף לכמות משתתפים מינימלית נדרשת. לאחר מכן הלמידה תמשיך במלונות שאליהם הצוות יצטוות.
צפי משוער לתחילת הקורס: לא ידוע כרגע, בשל המלחמה.

לפרטים נוספים והרשמה יש לפנות לשיר קליין מרשת פתאל באחת הדרכים הבאות:

  1. במייל: [email protected]
  2. בווטסאפ: 08-6369900 (מענה בימי חול בין 08:30-17:00)
  3. לטופס הרשמה מקוון הקליקו כאן